Despre noi

CSR Nest este o organizatie romaneasca avand caracter apolitic, non-profit, non-discriminatoriu pe criterii sociale, religioase, sexuale, etnice, de nationalitate sau filosofice, supusa legislatiei romane in vigoare.

Numele de “CSR Nest” deriva din cuvantul englezesc “nest” (cuib) si se refera la dezvoltarea de la zero a unor proiecte de responsabilitate sociala si transformarea acestora in realitati palpabile, cu un rezultat comensurabil. Abordarea participativa, orientata catre rezultate si calitate, dedicarea, integritatea, inovatia si eficienta costurilor stau la baza intregii noastre activitati.

Ceea ce ne diferentiaza de alte asociatii non-guvernamentale este angajamentul nostru asumat  de a asista companiile pentru care lucram astfel ca acestea sa-si atinga obiectivele propuse in  urma unui proiect de responsabilitate sociala. CSR Nest nu este o asociatie care furnizeaza doar  simple rapoarte de activitate la finalul unui proiect de responsabilitate sociala. Echipa CSR Nest  ofera sprijin si consultanta de specialitate pentru implementarea proiectelor si ramane la  dispozitia clientului pana cand proiectul ajunge in faza sa finala.

Unul dintre obiectivele noastre este acela de a ne asista clientii in procesul de gestionare  eficienta a schimbarii, de a construi strategii de responsabilitate sociala care a aduca valoare  fiecarui client pentru care lucram.

Infiintata in anul 2010, CSR Nest este o asociatie orientata catre calitate, integritate, inovatie, eficienta a costurilor si rezultate. Domeniile noastre  principale de activitate sunt reprezentate de mediu, cultura si social.