Valorile noastre

Valorile noastre

Viziunea noastra este de a stabili standardul de excelenta in activitatea noastra. Aderam si suntem adeptii unui cod de etica si profesionalism prin intermediul tuturor fatetelor pe care le presupune activitatea noastra. Prin munca noastra incercam sa aducem in centru tuturor activitatilor pe care le intreprindem urmatoarele atribute:

CALITATE– avem abilitatea de a oferi rezultate pentru fiecare proiect de responsabilitate sociala in care ne implicam. Calitatea ridicata a serviciilor noastre, viteza de raspuns la cerintele specifice ale fiecarui proiect in parte precum si o evaluare foarte stricta si obiectiva a costurilor pe care le presupune fiecare proiect in parte.

INTEGRITATE – suntem adeptii parteneriatelor bazate pe integritate, al partenerilor, asociatilor si clientilor pentru care integritatea si onestitatea reprezinta cuvantul de ordine.

EXPERIENTA – toti membrii Asociatiei CSR Nest au un background profesional solid in domeniul dezvoltarii de proiecte sociale si al responsabilitatii sociale corporatiste.

VALOARE – Obiectivul nostru principal este de a le oferi clientilor nostri servicii cu un grad ridicat de valoare precum si un impact ridicat in comunitate al proiectelor de responsabilitate sociala dezvoltate de noi.

PARTENERIAT – Ne angajam sa dezvoltam parteneriate pe termen lung cu clientii nostri, devenind parte din obiectivele si strategiile de responsabilitate sociala ale clientilor nostri.

CREATIVITATE – Credem intr-un mediu de lucru care stimuleaza inovatia si creativitatea.

IMBUNATATIRE PERMANENTA – Serviciile noastre de consultanta asigura un rezultat si o calitate la un nivel ridicat pentru client atat pe perioada derularii programului de responsabilitate sociala cat si la finalul acestuia.

RESPONSABILITATE SOCIALA – Depunem tot efortul pentru a fi cetateni responsabili fata de societate si mediul in care ne desfasuram activitatea, incurajand comportamentul corporatist responsabil.

RESPONSABILITATE FATA DE MEDIU – Contribuim la un mediu inconjurator sanatos minimizand amprenta de carbon ce rezulta din activitatile pe care le desfasuram si cautand oportunitati pentru a implementa cele mai bune practici de mediu.