Asociația CSR Nest a fost înființată în anul 2010 cu scopul de a contribui la dezvoltarea socio-economică, culturală și educațională a României. CSR Nest oferă soluții și servicii mediului de afaceri și organizațiilor societății civile în domenii precum cel al responsabilității sociale corporative (CSR), dezvoltării organizaționale și comunitare, economiei sociale sau proiectelor de mediu, pentru a crește impactul acțiunilor lor în comunitate. O altă direcție strategică a asociației este de a informa și crește gradul de conștientizare a publicului larg cu privire la impactul organizațiilor neguvernamentale și ale companiilor responsabile social în comunitățile din care fac parte.

2010: Sergiu si Anda Sebesi infiinteaza Asociatia CSR Nest, cu scopul de a construi o punte de legatura intre mediul corporatist si societatea civila.

2011 – 2016: Impreuna cu compania HEINEKEN, am demarat programul de responsabilitate sociala HEINEKEN pentru Comunitati.

2012: Asociatia CSR Nest preia de la Asociatia Grupul de Educatie si Actiune pentru Cetatenie (GEAC), proiectul editorial www.nonguvernamental.org.

2013: Asociatia CSR Nest in parteneriat cu KPMG Romania a lansat “Academia de CSR”.

2014-2015: Impreuna cu Societatea Nationala de Cruce Rosie din Romania – Filiala Sector 6, am implementat, in calitate de partener, proiectul „Voluntariatul – investitie pentru dezvoltare durabila”.

2014-2016: Pentru lantul authton de pet-shop-uri ANIMAX, Asociatia CSR Nest a dezvoltat si implementat proiectul Edumax, ca parte din strategia de CSR a companiei.

2014-2015: Asociatia CSR Nest a implementat proiectul ”ACTIONariat pentru Comunitate.

2019-2020: Asociatia CSR Nest este partener in proiectul Wings4Youth: Sprijinirea tinerilor care părăsesc sistemul de protecție a copilului printr-o abordare multi-sectorială: un model integrat de suport pentru întărirea sistemul de protecție a copilului din România și Bulgaria.