Servicii2019-08-06T13:00:32+03:00

Educatie

In prezent, Romania se confrunta cu o nevoie crescuta de educatie in mai multe domenii precum sanatate, mediu, cultura, si este nevoie de o interventie pe toate palierele, pornind de la cel de baza: copiii si tinerii. In acest sens, Asociatia CSR Nest dezvolta proiecte de educatie pentru companii in domeniile mentionate, pornind de la nevoile reale ale societatii, imbinate cu directiile strategice implicare responsabila in societate ale companiilor.

Mediu

In calitate de stat membru al Uniunii Europene, conform directivelor europene, Romania trebuie ca pana in anul 2020 sa ajunga la o rata de reutilizare si reciclare din masa totala de deseuri (hartie, metal, plastic si sticla) de 50%. De asemenea, tara noastra va trebui sa atinga, anual, o cantitate colectata de deseuri electronice de 4 kg/locuitor si sa colecteze separat bio-deseurile in vederea compostarii si fermentarii acestora.

Asociatia CSR Nest poate dezvolta proiecte de mediu integrate – de la educatie privind un comportament responsabil fata de mediul inconjurator si utilizarea responsabila a resurselor naturale pana la asigurarea, in parteneriat cu organizatii de transfer de responsabilitate (OTR), preluarii tuturor obligatiilor de mediu privind gestionarea ambalajelor introduse pe piata din Romania.

Dezvotare Comunitara

Dezvoltarea comunitara este un proces care are mai multe scopuri: educarea si motivarea oamenilor in a se ajuta pe ei insisi; dezvoltarea spiritului de leadership; crearea printre membrii comunitatii a unui spirit civic; initierea unor procese de dezvoltare de durata; stimularea cooperarii intre membrii comunitatii. Prin expertiza acumulata in cadrul proiectelor in care a fost implicata pana in prezent, Asociatia CSR Nest poate dezvolta proiecte de dezvoltare comunitara, menite sa aduca schimbari pozitive in viata comunitatii prin stimularea initiativei individuale si colective.

Social

Prin reteaua de parteneri locali cu care lucreaza, Asociatia CSR Nest poate dezvolta si implementa proiecte sociale la nivel national, menite sa vina in intampinarea unor nevoi reale ale comunitatilor locale cum sunt: donatii in bunuri si alimente, voluntariat pentru sprijinirea unor cauze sociale, dezvoltarea de proiecte de reintegrare sociala a unor grupuri de persoane provenind din medii dezavantajate sau vulnerabile, etc.

Noutati

Go to Top