”Dezvoltarea capacității ONG-urilor mici sau fără experiență din Regiunile Sud-Vest Oltenia, Sud-Muntenia și Sud-Est -Incubator ONG”

Activitati pentru beneficiari

Implicarea în proiect a ONG-urilor selectate, este fundamentată de însuși scopul proiectului, respectiv creșterea capacității și sustenabilității organizaționale a 10 ONG-uri mici sau fără experiență din Regiunile Sud-Vest OItenia, Sud-Muntenia și Sud-Est, care manifestă un interes sporit spre implicarea în comunitate.

Între Asociația CSR Nest și fiecare ONG selectat pentru participarea la proiect va fi semnat un acord de colaborare, care va fundamenta cadrul și cerințele comune de cooperare.

ONG-urile selectate vor fi implicate într-un proces participativ de evaluare și dezvoltare organizațională, printr-o abordare integrată care include evaluare participativă, planificare strategică, training, monitorizare, coaching/mentoring, conform tabelului de mai jos.

Proiect derulat de:

Proiectul este derulat de Asociația CSR Nest și beneficiază de o finanțare în valoare de 246.621,99 euro, prin programul Active Citizens Fund România, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Conținutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021; pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org. Informații despre Active Citizens Fund România sunt disponibile la www.activecitizensfund.ro.