1. Dreptul de copyright

Pentru toate informatiile existente pe acest site dreptul de copyright este detinut de Asociatia CSR Nest ori de afiliatii sai. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus integral, partial sau modificat fara acordul expres exprimat de catre Asociatia CSR Nest ori de titularul acestui drept. Toate drepturile sunt rezervate Asociatia CSR Nest. Este strict interzisa folosirea acestui site in scopul distrugerii sau alterarii lui, a continutului sau a securitatii acestuia ori pentru discreditarea sau hartuirea Asociatiei CSR Nest sau a afiliatilor sai. Asociatia CSR Nest va aplica toate masurile de securitate tehnica si organizatorica pentru protejarea datelor asupra carora detine controlul impotriva oricarei situatii de manipulare accidentala sau intentionata, pierdere, distrugere sau impotriva accesului unei persoane neautorizate.

2. Confidentialitate

Protectia informatiilor in cursul procesarii datelor dumneavoastra personale este o preocupare majora a Asociatiei CSR Nest, de aceea toate datele colectate in cursul vizitelor pe site-ul nostru web sunt procesate conform prevederilor legale valabile in statul in care este intretinut acest site, respectiv Romania. Site-ul nostru web poate include legaturi cu alte site-uri al caror continut nu se afla sub controlul nostru, de aceea Asociatia CSR Nest nu isi asuma si nu poate accepta nici un fel de responsabilitate pentru continutul acestor site-uri web. Asociatia CSR Nest se angajeaza sa nu dezvaluie nici o informatie cu privire la vizitele dumneavoastra pe acest site, exceptand situatiile legale. Asociatia CSR Nest nu va transmite nici unui tert datele dumneavoastra personale introduse de dumneavoastra pe site-ul www.csrnest.ro conform acestor “Termeni si Conditii”.

3. Colectarea si procesarea datelor cu caracter personal

Cand vizitati site-ul web www.csrnest.ro, serverul de web inregistreaza automat numele furnizorului dumneavoastra de servicii internet si site-ul web de pe care ne vizitati. Alte date personale vor fi memorate numai daca sunt oferite voluntar de dumneavoastra, de exemplu, in contextul unei inregistrari, al unui sondaj de opinie, concurs sau in cursul executarii unui contract.

4. Utilizarea si dezvaluirea datelor personale si specificarea scopului

Datele dumneavoastra vor fi tratate in conformitate cu legislatia actuala privind Protectia Datelor cu Caracter Personal si vor fi utilizate de catre Asociatia CSR Nest in scop de analiza in vederea evaluarii participarii in cadrul proiectelor de responsabilitate sociala si administrare baza de date aplicanti, inclusiv pentru asistenta acestora, precum si pentru a va putea informa despre modificari si cerinte ale proiectelor noastre si noutati in privinta acestora. Asociatia CSR Nest se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti beneficiari/utilizatori.

5. Informatii pentru utilizatori (vizitatori)

Ca si utilizator (vizitator) aveti urmatoarele responsabilitati: – sa furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra, asa cum este cerut de formularul de inregistrare atunci cand este cazul; – sa mentineti si innoiti, atunci cand situatia cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete. Totodata va asumati obligativitatea de a nu face urmatoarele: – sa publicati materiale care contin virusi sau alte programe cu intentia de a distruge acest sistem cat si orice sistem sau informatie; – sa publicati material cu drept de autor, daca nu sunteti autorul sau daca nu aveti permisiunea autorului de a publica materialul respectiv; – sa publicati materiale obscene, defaimatoare, de amenintare sau rauvoitoare fata de un alt utilizator, persoana fizica sau juridica, materiale ori informatii prohibite de prevederile legale in vigoare; – sa publicati o imagine sau o afirmatie care contravine normelor legale in vigoare incidente:- sa publicati material sau imagini care sunt contrare unui consum moderat si responsabil de alcool, infatiseaza minori sau femei gravide. In caz de nerespectare a acestor conditii, Asociatia CSR Nest si afiliatii sai se disociaza de autorul acestora, va sterge informatiile respective si poate lua masuri legale.

6. Informarea persoanelor vizate asupra drepturilor lor

Tuturor persoanelor care transmit catre site-ul www.csrnest.ro datele lor personale le sunt garantate drepturile în conformitate cu Legea 677/2001, urmand a fi informati prin anuntul facut public de catre Asociatia CSR Nest prin acest sistem asupra drepturilor lor. La cererea scrisa a persoanelor ale caror date sunt prelucrate sau urmeaza a fi prelucrate, datata si semnata, expediata pe adresa: Bucuresti, str. Frederic Chopin Nr.8, Sc.C, Etaj 3, Ap.51, sector 2, Asociatia CSR Nest se obliga: – sa ii confirme solicitantului daca prelucreaza sau nu date personale, in mod gratuit, pentru o solicitare pe an; – sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date; – sa inceteze prelucrarea datelor personale ale solicitantului. Pe langa termenii si conditiile care sunt reglementate in politica site-ului, dumneavoastra intelegeti si acceptati faptul ca Asociatia CSR Nest poate culege si pastra date despre persoanele care viziteaza acest site. Aveti dreptul de a ne cere sa stergem informatiile referitoare la persoana dumneavoastra contactandu-ne prin intermediul site-ului.

7. Modificari ale politicii de confidentialitate

Modificari ale prezentei politici de confidentialitate ce vor aparea pe parcurs vor fi publicate in aceasta pagina web fara a va informa anterior. “Termeni & Conditii” constituie, in intregime, un acord incheiat intre dumneavoastra si Asociatia CSR Nest in privinta utilizarii site-ului www.csrnest.ro. Asociatia CSR Nest isi rezerva dreptul de a revizui si aduce la zi aceste reguli in orice moment, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor.